top of page

Skien Revyteater og pandemien

Slik ble det for hele landet da korona kom hit.

Korona og revyteater
Skien Revyteater og pandemien

Brått ble hverdagen for oss alle forandret. Noen av oss fikk veldig mye å gjøre, men de aller fleste opplevde en stans i samfunnet. Det var nettopp det som skjedde med oss i revyen også. Alt ble satt på vent. Skulle vi opptre i mai kanskje? Eller blir det utsatt helt til høsten?


Nå sitter vi her, nesten et helt år etterpå og drister oss til å sette opp neste forestilling den 22 oktober. Vi føler vi tar godt i denne gangen og håper vi får rett. Vi satser på at denne gang skal vi få i gang latterkulene i lokalet igjen. Vi vet ikke hvor mange vi får ha på besøk. Lokalet vårt har i alle år vært lite og intimt, en dårlig løsning med koronaviruset på besøk.

Derfor må vi nok denne gangen ta hensyn til smittevern og anbefalinger fra helsemyndighetene. Vi vil du skal forstå at vi tar smittevern på alvor i vårt miljø.supportklubb for Skien Revyteater
Skien Revyteater Supportklubb

Vi lanserer snart en egen supportklubb. Med våre trofaste gjester igjennom mange år, så er det på tide å hedre dem. Som medlem her vil du få eksklusive artikler og gode tilbud.


Når det heter Skien Revyteater Supportklubb - så håper vi at et medlemskap på kr. 50,- pr. kvartal vil være overkommelig. Vi ber ikke om mye, men tiden for oss i underholdningsbransjen har vært og er fremdeles tøff. Hvis vi alle kan bidra med litt, så blir det en lettere økonomisk situasjon for oss å drifte teateret - som vi alle er så glad i. Festiviteten, huset vårt på Skotfoss har sine vante utgifter som strøm, forsikring m.m.Som medlem i Skien Revyteater Supportklubb vil du også få glede av rimeligere leie av lokalet vårt. Det skal være en fordel av å være medlem.

  • Mulighet til å bestille billetter til årets forestilling først

  • Private arrangement for Supportklubben

  • Rimeligere leie av lokalet

  • En hyggelig overraskelse - levert av oss

Skien Revyteater - en kulturarv av dimensjoner! Vi ses snart igjen :)46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Konsert

bottom of page