top of page

Gjenåpningskonsert med Vidar Thue Jørgensen

Den 1 oktober åpnet vi igjen vårt teaterhus på Skotfoss - etter lang tid med nedstenging. Det var en lykkelig styreleder som så at publikum kom opptil en time før åpning og lokalet fyltes opp.


Folk kommer til konsert
Tormod Ingvald-Haugen ser positivt på at lokalet endelig fylles opp igjen.

Vidar Thue Jørgensen holder den første konserten. Tilbakemeldinger fra publikum er så bra - at konsertens opprinnelige oppsett går tom for sanger og "på grensen til allsang" blir et faktum. En maraton konsert som alle har glede av.


Dans på lokalet
Vidar Thue Jørgensen spiller opp til dans

Vår egen Ida Celine Nordhaug gjester konserten med nydelig sangstemme. Med en nylig signering med Warner Music, så var det koselig at hun fikk mulighet til å være med på noen sanger denne kvelden.


Med så mange mennesker og et nyåpnet land, etter lang nedstenging - så måtte vi ta i litt ekstra på serveringen. Godt bemannet bar gjorde servering til en lek.


serveringslaget på Skien Revyteater
alle rettigheter på våre arrangement

Men at vi går tom for vin da ...

- når baren oppdager at vinen nærmer seg slutt, så skjønner Skien Revyteater at dette nærmer seg til å bli en av våre aller beste salgskvelder i baren - i Skien Revyteater sin historie.


Vi gikk også tom for lodd-bøker, salget av lodd og premiene var fantastiske.


Kvelden var en suksess

Vi må få rette en stor takk til Vidar Thue Jørgensen og Ida Celine Nordhaug som velvillig tro til for at dette kunne gjennomføres.

Etter forespørsel fra besøkende, var det ønsker om at dette måtte gjentas oftere - vi er helt enige.


Vidar Thue Jørgensen
Vidar Thue Jørgensen og Ida Celine Nordhaug

113 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Konsert

bottom of page